torsdag 30 oktober 2014

En veckas mammahäng

I går åkte mamma hem, swooosch sa det tydligen bara och så hade en vecka gått. Men vi har ändå hunnit med en del, en dag var vi till exempel på Olof Viktors och åt rent himmelsk lunch.
En annan dag åkte vi på Sigges första utlandsresa och hängde på Tivoli i Köpenhamn. Inser nu att det vore rätt kul om man fixade några "hej vill du fota oss?"-bilder när man gör såna här grejer, om inte annat så för att det är roligt att se hur alla i familjen växer/åldras medan åren går.
Vi har soffhängt en del, både med hundar och barn. Och mormorn har läst tusen böcker för Sigge.Vi har besökt gamla vänner och fått sopplunch och finhäng och nästan ätit en katt.
Vi har varit ute med hundarna i trädgården (jag) och blivit vinkad till genom alla fönster runt hela huset (Sigge och mormor).Och även om det bara var sol typ 1.5 dag av sju så lyckades vi köra förbi den här solnedgången i Häckebergasjön på väg till tåget i går. Mycket fin vecka trots att jag inte direkt har varit på mitt allra mest strålande humör. Men det är väl sånt som mammor accepterar och älskar en för trots allt, va? 

2 kommentarer: