fredag 17 oktober 2014

Första dygnet med Stefan

I regnet på Ikeas parkering. Naaaw. 
Det regnade när han kom. Jättemycket. Det tyckte han var sådär. Himla ynklo. Vi hade självklart glömt att sätta in lastgallret i bilen så jag fick sitta i baksätet för att hindra honom från att hoppa över och han han satt han och slickade mig i huvudet hela vägen hem.

Han låter precis som Alfie när han sover :(
Väl hemma kissade och bajsade han på gården, sedan fick han en välbehövlig dusch och lite mat. Han gick runt och vankade och hade lite svårt att komma till ro, men efter ett tag somnade han lite när jag och Tobbe jobbade/pluggade.

Han sitter i givakt som en liten staty när han märker att det är mat på gång. 
Stefan är jättehungrig. Alltså verkligen j ä t t e h u n g r i g. Och det är lite svårt att avgöra hur mycket han ska äta för han hade lätt ätit upp hela säcken med mat om vi gett honom den, så vi ger små men lite fler portioner.

Det har hänt ett par olyckor inomhus, så vi får jobba lite på det, men lika mycket som han älskar mat så hatar han regn och det har regnat i stort sett konstant sedan han kom och när vi är ute så kryper han bara ihop och vill in, så jag tror att han håller sig lite grann när vi är ute.

Tassarna! TASSARNA!
Sängen – en favorit. Får bara ligga PÅ sängen och inte I den, han kommer bli alldeles för stor för det så det är lika bra att lära honom rätt direkt. Han var väldigt nöjd i natt ändå, låg på sin filt på en madrass i vårt sovrum och snarkade och fes. Jag vaknade och kollade honom några gånger och han gillar tydligen att sova på rygg med benen upp längs väggen. Knäppskalle.

Swooosh!
Stefan är jätteduktig med Sigge, det är lite som att han fattar att han måste ta det lite lugnt när han är med. Och jag har försökt och försökt och försökt, men nej – bättre bilder än så här blir det inte på husets valpar eftersom det är full fart hela tiden. Springer den ena så springer den andra och tvärtom. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar