lördag 29 november 2014

Lördagsmorgon med kaffe och Mumin

SNARK! Det här med att ha en hund som vill ut varje natt klockan 03, vad gör man åt det? Dom var ju inte helt rumsrena när dom kom men det är dom nu, och Stefan behöver inte gå ut, bara Gilla. Dom äter sista gången kl 15 så hon måste nog inte ut, tror mest att det är en fix idé?
Om någon har erfarenheter eller tips så dela gärna med er!

3 kommentarer:

 1. Skulle testa att spärra av där hon sover så blir behovet inte lika stort om det är så att hon kanske vill ut av tristess. Kan också vara så att hon fortfarande känner sig orolig om nätterna och behöver lite bekräftelse. Valpar vill ju ofta upp och ut på natten även när de kan hålla sig för att de vill ha kontakt med husse/matte. Så hon kanske kan få sova mer nära er om hon inte redan gör det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom sover nedanför Tobbes sida av sängen, mellan sängen och väggen, så det är lite ombonat liksom och vi har trott att det ska räcka men vi provade att stänga sovrumsdörren i natt (har tänkt att det inte spelar så stor roll om den är öppen eftersom det bara är ett mindre hallutrymme utanför plus trappan ner till nedervåningen), men hjälpte tydligen för det gick att få henne att gå och lägga sig igen i natt. Och sen vägrade hon gå ut på morgonen eftersom det var så kallt ute, så särskilt nödig lär hon ju inte ha varit :)

   Radera
  2. Yay! Hoppas att det håller i sig

   Radera