fredag 14 november 2014

Packar mammas kappsäck (alltså min egen)

I morgon efter lunch går tåget till Stockholm. Antal passagerare från den här familjen som kommer åka med: 1 stycken. Eller ja, en och nästan en halv om man ska räkna med den lilla fripassageraren i magen. I Stockholm ska jag hänga med Kakan, extremfika med Vilken cirkus-tjejerna Katta och Nova och luncha med Linn. Bland mycket annat.

OCH – jag ska på gala! Årets Mama-galan för att vara mer exakt och jag har införskaffat en fantastisk regnbågsfärgad paljettkjol som jag och magen ska mingla runt i. Bildbevis:

Galamage! 300 spänn på H&M!
Är cirka en miljard procent pepp på denna resan som ni förstår. Herregud, jag ska få hänga med mitt bästa storstadfolk! Äta utan att bli avbruten! Prata till punkt! Och dessutom åka tåg i många långa timmar alldeles ensam med något bra att läsa och något gött att smaska på. Jag säger då det, ensamhelg – tusen tummar upp!

Har nu fullt upp med att förtränga att SJ säkert kommer göra allt för att sabba för mig och det faktum att jag typ redan längtar efter Sigge trots att det bara var två timmar sedan han somnade, men skit i det, nu är det weekendpepp som gäller!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar