torsdag 27 november 2014

Sol? I dag igen? Nyp mig!


Det är nstan så jag tror att jag drömmer, men vi vaknade upp till ytterligare en dag där det går att se både himmel och solstrålar! Är osäker på hur länge mitt psyke hade klarat av det här med att vi inte haft så här få soltimmar i november på över hundra år.

Och – som grädde på moset hörde ett företag av sig och frågade om jag ville prova och recensera några grejer som kanske skulle passa mig under rådande omständigheter (graviditet, vintermörker, influensatider). Jag är ju extremt restriktiv när det gäller samarbeten med företag (får ofta fulförslag i stil med "om du länkar lite snyggt till vår pokersajt i ett positivt inlägg om oss så sätter vi in 600 spänn på ditt PayPal-konto och man ba Ehh och HUR tror ni att mina läsare skulle gå på det?) men recensera saker kan jag ju alltid göra, det är ju inget som säger att en recension måste vara positiv om man inte är nöjd.

För övrigt är det ju inte bara dåligt med mörkret, det blir ju åtminstone lite mer myskänsla när man kan tända massa ljusstakar och stjärnor och inte ser bristen på vinter ute, vad sägs till exempel om denna bild från i går? Adventsstämning, någon?

1 kommentar:

  1. Ja så länge man redovisar öppet att man fått produkten gratis eller vad det nu rör sig om är det ju upp till läsarna att bedöma hur mkt den kan ha spelat in i bedömningen, medvetet eller omedvetet!

    Låter underbart med sol, här är rätt mulet idag (också). Men jag tycker att det är lite schysst att kylan kommer nu. Tänder tusen ljus hemma varje dag, allt blir liksom härligare då. Mmm ljus.

    SvaraRadera