onsdag 14 januari 2015

Och på den andra dagen återuppstod hon. Och hon är då alltså jag i det här fallet.

Det tog ändra fram till kvällningen innan jag mådde bra efter sviterna från den där glukosbelastningen i går. Själva drickandet var okej, det var iskallt vatten som smakade så sött att det kändes som att bröstkorgen skulle implodera, men jag som hade föreställt mig att det skulle vara lite trögflytande (vet ej varför) och ljummet blev glatt överraskad. Men den första timmen efteråt var inte så kul, det kändes verkligen att kroppen var i chock.

Ni vet den där känslan när man skippar middagen och äter jättejättemycket lösgodis istället? Så kändes det. Kallsvettig och hjärtklappning och illamående. Men det lugnade sig lite vid 9-tiden och så fick jag lyssna på Kejsarinnans hjärtljud (perfekta), mäta SF-måttet (lite stort men godkänt), kissa på en stick (ingen uvi), ta blodtryck (lite högt men godkänt) och avslutningsvis mäta sockret (lågt och bra, bara 4.3).

I dag går jag in i vecka 28 och det är prick tre månader kvar till beräknat datum, men eftersom jag kommer snittas är det inte ens SÅ länge kvar. Det känns helt galet att veta att jag kommer sitta här hemma med en nyfödd bebis om tre månader. Och det känns extremt skönt att slippa vara gravid lika länge som sist, det blir ju nästan en månad kortare denna gången, woop woop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar