torsdag 19 februari 2015

Den här loppcirkusen alltså...

Gilla har ju lite problem med att det är djur på tv. Vi har ägnat oss ganska mycket åt så kallad skvallerträning, alltså uppmuntra henne för att hon är duktig och meddelar oss om djuren, och då blir hon oftast nöjd och återgår till att sova istället för att sitta och stirra och gläfsa.

I går kväll började hon låta igen och när jag kollar upp mot tv:n (satt med datorn i soffan) så är det Renées brygga och inte ett djur så långt ögat kunde nå. Värst lät hon när dom var ute på öppet vatten och eftersom det var extremt många bilder på temat hav och horisont så fick jag byta kanal. Och nu lät hon likadant när jag zappade förbi Böda camping och det visades bilder på havet.

Har hon blivit nerslängd från en brygga eller? Har någon försökt dränka henne? Hon var faktiskt ganska spattig när vi promenerade längs med strandpromenaden i Ystad förra helgen men vi tänkte att det berodde på att det var rätt mycket andra hundar och folk där. Det kan ju vara så att hon bara är lite knäpp i huvudet, dom är ju rätt knasiga båda två. Jaja, vi får väl se hur det blir till sommaren när vi åker på utflykt, om hon tänker doppa sig eller sitta och svettas i sanden. Lillkörven.

Gulliga när dom sover i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar