torsdag 19 februari 2015

FÖR harmonisk? Jag har lösningen!

Känner du att alla dina chakran ligger i balans, att dina andetag är lugna och djupa och att dina muskler är mjuka och medgörliga? Är du less på det? Här kommer några snabba tips som snabbt ger dig spänningshuvudvärk och stressflimmer framför ögonen:

Lägg svartvitrutigt golv i köket. Visst, det är väldigt snyggt men fanimig allt skit syns på det där golvet och det måste dammsugas och skuras VARJE dag för att inte se ut som något som platsar i typ Veterinärerna/Djurräddarna/annat valfritt tv-program där diverse animaler fått härja fritt inomhus allt för länge.

Börja följa Försäkringskassan förälder på Facebook och läs kommentarerna till deras uppdateringar. Favoriten är fortfarande när FK gick ut med att det från den 1 januari 2015 inte skulle gå att ansöka om föräldrapeng för dagar som låg längre än 90 dagar bakåt i tiden och drabbades av en hatstorm i form av MEN MIN SAMBO HAR SPARAT DAGAR FÖR ATT TA UT MED VÅR DOTTER NÄR HON BLIR ÄLDRE, SKA INTE HAN FÅ GÖRA DET NU ELLER? och MEN HALLÅ VAD GÖR VI SOM FÅR BARN SOM ÄR FÖDDA EFTER DEN FÖRSTA JANUARI DÅ? Ibland undrar jag hur vissa människor klarar av att ens ha barn utan att tappa bort dom.

Överlag: Läs kommentarsfält. 

Skaffa hundar vars livsuppgift verkar vara att förgöra och förstöra. Vi har ursäktat Stefan med att "han bara är en valp" men jag tror inte att det handlar om det utan om att han tycker att det på allvar är roligt är tugga sönder saker som han inte får ha. Vi har försökt med typ allt, och han vet så väl när han gör fel så det är inte så att han inte fattar vad han får tugga på och inte. Tro mig, han fattar. Fortsätter googla och slita mitt hår (och hoppas fortfarande lite att det bara är att han är så ung och att det kommer gå över av sig själv).

Var så god för tips. Känner ni hur nackmusklerna liksom drar sig upp mot öronen och huvudvärken börjar komma smygandes? Då är vi två.

*djupandas i papperspåse*


6 kommentarer:

 1. Haha, vilken tur att mina chakran inte alls är i balans, då behöver jag inte lägga rutigt golv eller skaffa hundvalp! Men jag har också huvudvärk!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. När huvudvärken går över så vet du hur du skaffar dig en ny! :)

   Radera
 2. Har du testat att gnida in favvotuggprylar med olja kryddad med starka kryddor? Gjorde det med gnaggarjycke som blev mycket konfunderad, sträckte ut tungan för svalka och drack mängder av vatten. Tuggandet avtog bums och därefter inget trasigt, sönerbitet eller förstört.

  Markattan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det där med att gnida in saker funkar inte riktigt eftersom problemet är att han mest tuggar på Sigges leksaker och det känns inte helt rättvist att Sigge ska behöva leka med saker som är inpregnerade med diverse äckliga grejer...

   Radera
 3. Aha ja då var det ju ett kass förslag.
  Sorry!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det var ett jättebra förslag, men inte just för oss! :)

   Radera