söndag 15 februari 2015

Hjärtdagen, en recap.

Eftersom väderprognosen i fredags utlovade sol och fyra plusgrader under helgen så bestämde vi att lördagen skulle innehålla en kärleksfull familjeutflykt med hundpromenad. Vaknade dock (som alla andra dagar den här vintern) till grådassigt dis och isvindar men ska det promeneras så ska det och vi packade in hela gänget i bilen och rattade iväg mot Ystad och strandpromenaden vid Ystads saltsjöbad.

50 shades of gray, utanför bioduken. 
#färgförfan
"Den HÄR jackan kan jag LÄTT ha heeeela vintern!". Mhhm, snart kan jag inte stänga den.
Sigge alltså, mer och mer vild för varje dag, slänger sig huvudstupa överallt. 
Förutom det harmoniska på bilderna så innehöll promenaden spattiga hundar (dom behöver ju fortfarande miljötränas en del, dom små lantisarna), ett litet mentalt breakdown för den yngste familjemedlemmen och ilningar långt ner i vayayay för mig trots att vi gick i snigelfart. Var tvungen att sova i en och en halv timme när vi kom hem, hehe. Min kropp är som bekant inte jättebra på att vara gravid.

Kvällen spenderades på olika håll – Tobbe åt sjurätters med grabbgänget i Malmö och jag och en kompis körde gräsänkekväll med barn, hundar, mysbrallor och vår egen vikt i lösgodis i Dalby. Lagom ansträngande, kom hem vid 00:30 och det känns som om jag varit på galej och druckit shots hela natten.

Känner att merparten av mitt fokus just nu ligger på att jag faktiskt kommer bli pigg och pepp igen om inte allt för länge. Några månader till så kommer både graviditet och förlossning vara överstökat och vändningen från den fysiska botten till toppen vara på gång. Längtar ihjäl mig!

4 kommentarer:

  1. DU HAR JU CONVERSE PÅ DIG!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. NEJ DET HAR JAG INTE! Det är mina bästa vinterskor, teddyfodrade gore tex-sneakers. Tål vind och vatten och är varma OCH ÄR JYMPASKOR! Mvh/vägra vuxna vinterskor for life!

      Radera