lördag 21 mars 2015

Alltså, FRÄSCHÖREN på mitt hövve nu!

Jag brukar tänka ganska mycket på hur konstigt det är att man mår mycket bättre om man har fixat sig lite. Jag som jobbat hemifrån ganska mycket tycker att allt blir lättare att komma igång med om jag har på mig riktiga kläder och håret inte står åt alla håll. Det behöver inte vara hela köret med smink och hela baletten, mest bara tillräckligt för att inte få panik om det oväntat ringer på dörren. Typ.

Är inte det konstigt egentligen? Att man ofta blir en annan person i psyket om man SER fräschare ut, trots att man ju ändå inte ser hur man själv ser ut? Och jag skriver "man" eftersom jag vet att jag inte är ensam.

Före och efter gårdagens frisörfix. Ni kanske anar att jag kände mig cirka en ziljard gånger piggare när jag klev ut från salongen, än när jag gick in?

Angelica på Skägg & Lockar är GENIET som fixade detta, om någon undrar. Obs att detta (tyvärr) är ett helt osponsrat inlägg. 

2 kommentarer:

  1. Finfredag ba! Jag brukar försöka fixa mig också ibland, men då främst smink och håret hjälpligt eftersom jag inte orkar ha ordentliga kläder på mig när jag bara är hemma, så vi har samma approach från två olika håll där!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi två tillsammans hade med andra ord blivit perfekt piffade hemmafruar!

      Radera