onsdag 8 april 2015

Tusen (1000?!?) gånger större?

Tyckte inte mina boobs blev direkt större varken sist eller nu? Och sist hade jag ju ingen mjölk, så vi får väl se om det blir någon delamning i början eller flarra direkt. För 1.4 kilo kan jag väl inte missa att jag fått, mina gamla bh:ar passar ju?

6 kommentarer:

 1. Haha what, TUSEN? Den var ju lite sjuk ändå... herregud. 700 gram låter ju också extremt mkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hela jag känner mig förvisso tusen gånger större, men det borde rimligtvis bara vara psykiskt?

   Radera
 2. Det verkar vara så individuellt med brösten! Själv gick jag från knappt A till D-kupa (när jag ammade som mest) bägge gångerna �� och så lite slappare för varje gång då också ��
  Kanske blir större skillnad om de är små från början?

  //Cat�

  SvaraRadera
 3. Mina var endast marginellt större under graviditeterna (har typ en liten B-kupa). Sedan sa det poooof när mjölken rann till, och krympte igen efter några dagar. Fortfarande inte så stora, men min bebbo har gått upp 1,9 kg på fyra veckor. Förstår inte hur. Eller jo, han är ju en igelbäbis som äter jämt, men var kommer mjölken ifrån och var gömmer den sig? 1,7 kg boobs känns ju enormt?!

  SvaraRadera
 4. Alltså, menade 1,4 kg boobs. Kan räkna, oftast.

  SvaraRadera
 5. Storleken på brösten säger dock noll om mjölkproduktionen. Det där måste vara nåt slags medelvärde, eller det som förekommer mest... Känner en som helammar tvillingar men ändå har a-kupa. Själv ökade jag från E till G när de var som mest spända, men det varade dock inte så länge innan de gick ner till E-F igen även om jag helammade sex månader.

  SvaraRadera