fredag 29 maj 2015

De små sakerna som gör det

Vi har haft en droppande kökskran sedan vi flyttade in och jag har stört ihjäl mig på det där konstanta bakgrundsljudet men har ändå inte kommit till skott med att få det fixat trots att jag blivit galen varje dag. Och den lille jäkeln har inte ens droppat i takt utan låtit så här: dripp... dropp... dripp... droppdroppsropp... dropp... dripp... osv. Ni fattar.

Men nu, nu är den fixad. Helt knäpptyst är det. Ah. Vem behöver ett yogaretreat i Indien när det går att känna ett inre lugn på denna nivån varje gång man närmar sig köket?

3 kommentarer:

 1. Vi har en sån i tvättstugan. Vi har klassigt nog tillfälligt "löst" det med att ställa en uppoochnervänd plastkruka som bryter plasket mot slasken, så det blir tyst. Snart så ska vi byta. Snart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi "löste" problemet genom att föra kranen så dropparna hamnade precis på kanten av slasken, och liksom kanade ner istället för att plaska ner. Det höll i ett år sedan fick det vara nog, speciellt eftersom vi glömde att sätta kranen rätt nio av tio gånger vi använde den.

   Radera
 2. 25liter per dygn har droppat bort för er. Ni borde ha åtgärdat det med en gång!

  SvaraRadera