onsdag 6 maj 2015

Pengar vs livskvalitet

Att bo så här alltså. Det äter extremt mycket på vår ekonomi men hur mäter man den så kallade livskvalitén i pengar? Att stoppa ner bebisen i ergobabyn, ta sin kaffekopp i handen och gå ut så här utan att ens behöva koppla hundarna, vad är det värt i kronor och ören?

Det går ju inte att göra en ekonomisk kalkyl över ro i själen liksom.

7 kommentarer:

 1. Livskvalitet FTW säger jag bara. <3 <3<3<3

  SvaraRadera
 2. Alltså, du anar inte hur lägligt ditt inlägg kom! Skrev kontrakt på ett litet hus på landet förra veckan och har fram till 13e på mig att ångra mig. Sitter här med lite ångest över att bo lite isolerat och över pengar, men vet ju i hjärtat att den där friden i själen är värd allt!

  SvaraRadera
 3. Hur mycket värt som helst! Hurra vad fint! <3

  SvaraRadera
 4. ÅH! Så fantastiskt vackert! Värt allt i världen.

  SvaraRadera
 5. Livskvalitet såklart!
  Men alltså, varför är det så mycket dyrare för er att bo där? Hög hyra + höga transportkostnader eller varför äter det på er ekonomi så mycket mer än att bo i stan? Om nu inte det är världens privataste fråga. Isåfall, ignorera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så, hyran är absolut skälig men vi behöver egentligen inte så här mycket plats, så hade vi hyrt ett mindre hus så hade det varit bättre, och det är en mil till närmsta form av kollektivtrafik så vi måste ha två bilar och det är ju inte gratis direkt.

   Radera