onsdag 6 januari 2016

(arkiveras lämpligen under dagens i-landsproblem)

Hörrni, håll med om att det är asjobbigt att bo i flytt- och renoveringskaos så här länge? Vår fantastiska nya hyresvärd var ju schysst nog att tycka att alla tak och väggar skulle målas, men eftersom dom liksom har sin egna snubbe till det så har det ju tagit tid eftersom dde förra hyresgästerna bott här i 16 år. Och det är inget konstigt att det tar tid men ändå drygt som fan att
1) inte få i ordning hemma eftersom han tar ett rum i taget så allt bara flyttas omkring, samt
2) ha en främmande människa i sitt hem mellan 7-16.

Eller ja, nu så här fem veckor senare är han inte särskilt främmande längre, dessutom är han trevlig, o-creepy och går runt i sin egen värld med lurar på huvudet, men ändå. Men i dag blev köket klart så nu ska vi bara sova i vardagsrummet fram till nästa vecka så att han kan bredspackla strukturtapeten från helvetet och sen är det bara pyttelite kvar. YEY.

5 kommentarer:

 1. Å hjälp fattar drygheten. Men också: fint att få det fint!

  SvaraRadera
 2. Gött att slippa göra det själv! En fin poäng med att hyra! :)

  SvaraRadera
 3. Förstår p r e c i s ! Hyr i andra hand och den ägaren av lyan har kvar saker i halva förrådet. Ergo har jag halva mitt förråd inne i lägenheten.

  Och nej, det är inte lätt att hyra av sin egen mamma! Det har varit så här i tre år nu! Tre år med flyttkartonger i vardagsrummet. Jag ser dem inte ens längre.

  SvaraRadera
 4. Ah tell me about it... det tog enbart 7 månader (!!!!) att ha få golv i källaren efter de bilat upp betongplattan efter fuktläckan. Källaren där vårt badrum och tv rum och lekrum finns. Ett ställe där vi måste vara alltså. Nu ska vi bara riva av taket, både innertak och yttertak pga jävla vattenläcka. Och jo, charmen med att äga sitt hus är att man får bekosta det själv. (Förutom den gnutta som försäkringen täcker) Hurrej hurrej!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ...sa jag att vi bott i huset i 11 månader nu? Joråsåattehh..

   Radera