tisdag 29 mars 2016

Tjoho, en sketabra tisdag!

Dagen började med solsken, men inte bara det: jag slapp böter trots att jag trodde att parkeringsförbudet började gälla klockan 8 istället för 7. YEY! (Okej, dagen startade med andra ord säkert inte lika bra för en arg lastbilschaufför som inte kunde stå på rätt ställe och lasta men nu var det ju min dag det här skulle handla om).

Tisdagen fortsatte med bra flyt på jobbet. Är i ett slags bergochdalbanemood angående det här med att starta eget och tjäna pengar och bring home the bacon osv. Ni vet. Men i dag var det gött och kaninhjärtat fick vila lite.

Fick ett mail från Malmö stad om att Juno Fjuno fått plats på Siggans förskola i slutet av augusti, och känslan inför det är ju typ HURRA HURRA HURRA, GRATIS KATTUNGAR OCH KONFETTI ÅT ALLA! Visst, det är syskonförtur så hon ska ju liksom ha en plats där, men innan allt finns svart på vitt så gnager det lite. Nu gnags det noll. Älskar noll gnag.

Såååå. Vågar jag förvänta mig att komma hem till glada och ognälliga barn som inte är vakna till klockan 22 pga sommartidsrelaterad pigghet, eller är det att tro allt för gott om denna tisdag? Hoppas inte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar