onsdag 29 juni 2016

Istället för löpning – tröstshopping

Har varit sträv och hostig i halsen ett tag och tänker att det nog är kroppen som hälsar att den vill 1) lugna ner sig lite och 2) sova mycket. Tyvärr får den inte göra något av det och då är det klart att den blir lite arg.

I alla fall så råkade jag surfa runt lite på nätet och plötsligt hade jag hittat Sportamores rea. Hoppsan. Såg att mina favoritlöpskor, Nike Pegasus Air Zoom var prissänkta och plötsligt låg dom i kundkorgen och sen var dom visst på väg hem till mig. NÄMEN. Mina skor som jag har nu är egentligen inte så himla slitna, men det känns att dom legat och torkat under senaste graviditeten och medföljande lugna period, dom är mycket stummare i sulan. Kan även beror på att jag är lite tyngre, men hur som helst så känner jag av mitt dumma knä lite och vill gärna ha ordentlig dämpning så jag inte riskerar att paja mig bara på grund av gamla skor.

Dessutom råkade dom vara extremt snygga, och det tackar jag för. Mina gamla pegasus ville jag först inte köpa eftersom dom var i den otroligt o-festliga färgen beige, men kolla dessa:


Bra OCH snygga, jag kommer bli snabbast i stan, sanna mina ord! 

Har anmält mig till ett nytt lopp också, Fäboloppet som går när vi är uppe hos mina föräldrar i Ångermanland i slutet av juli. Det beskrivs enligt deras Facebooksida som "ett utmanande skogslopp på ca 7 km med 200 meter stigning" vilket känns helt bananas för mina små taxben som är vana vid Malmö, staden som är platt som en pannkaka. Men det ska bli grymt kul! Eller, det skulle bli det, tills mamma skickade en länk till en artikel där en kvinna blivit attackerad av en björn under ett marathonlopp. Det var visserligen i Kanada men det finns faktiskt björnar där uppe i skogarna också. Jaja, får ta med något vapen för att vara på den säkra sidan, om inte mitt hysteriska flåsande skrämmer bort eventuella bamsar innan de blir sugna på att äta upp mig. 

Så: hoppas skorna kommer innan helgen och att det här jäkla halskliandet försvinner så jag kan prova dom för nu är jag megapepp på att kuta! 

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
  1. Lär din älskare eller make tillbaka
  2. Pengar spell / lycka spell
  3. Om du inte kan tillfredsställa din partner
  4. Viktminskning spell
  5. Skaffa ett jobb stavnings
  6. Promotion trollformler
  7. Att få dina pengar tillbaka
  8. Freedom trollformler
  9. kärlek stava
  10. Hämnas stavnings
  11. Lottery spell

  SvaraRadera