måndag 25 juli 2016

21.2 grader i skuggan klockan 07:42 på morgonen

Så. Himla. Varmt. Nu.

Värmebölja, det är något som endast uppskattas när jag:

1) har tid att ligga i skuggan vid stranden och läsa en god bok
2) inte har små barn att tänka på
3) inte har en stor svettig hund att tänka på

Har tidigare i mitt liv avundats föräldrar som drar på semester till typ Thailand i några månader under sin föräldraledighet men efter värmebölja nummer två med helt onormala svensk sommar-temperaturer känner jag bara att näää. Är helt slut efter att ha vaktat barn från solsting och värmeslag och drunkning och undvikit sand- och tång- och fimpätning (sluta släng fimpar i sanden!) i några dagar.

Kan inte föreställa mig något värre än att göra samma sak i en månad eller tre i sträck, låter som helvetet på jorden faktiskt.

3 kommentarer:

 1. Nej fy fan. Finns knappt något värre än att jaga efter barn i värme. HU!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
   1. Lär din älskare eller make tillbaka
   2. Pengar spell / lycka spell
   3. Om du inte kan tillfredsställa din partner
   4. Viktminskning spell
   5. Skaffa ett jobb stavnings
   6. Promotion trollformler
   7. Att få dina pengar tillbaka
   8. Freedom trollformler
   9. kärlek stava
   10. Hämnas stavnings
   11. Lottery spell

   Radera
 2. Ja och förutom jagandet rent fysiskt så allt himla tänkande: har dom druckit tillräckligt, klarar dom sig utan att äta hela eftermiddagen pga matvägrar av värmen, var tog kepsen vägen nu då, får dom värmeslag även om vi sitter här ute i skuggan, ska dom ha mer solkräm nu OSV OSV OSV I ALL OÄNDLIGHET.

  SvaraRadera