lördag 23 juli 2016

#hemester

  
 

STRANDDAG! Först häng med Lotta & co. på stranden i några timmar, fatta att vi bor så nära havet att vi kan GÅ dit med en nästantreåring utan att bli galna? Sen kom Tobbe och Juno och hämtade Sigge och så hängde jag med Lo på kallbadhuset i 3.5 timme till. TREOCHENHALV TIMME! 

Sen beställde jag pizza och lyssna på detta: i dag kom dagen när pizzakillen fyllde i resten av beställningen när jag sagt första pizzan. Vi kom överens om att jag i fortsättningen bara kan säga att det är Familjen Ananas som vill ha mat. ÄLSKAR MITT HOOD!

Nu ska 20 naglar målas och diskmaskinen tömmas, sen är dagen slut. Ändå gött med semester hemma i stan tycker jag! 

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
  1. Lär din älskare eller make tillbaka
  2. Pengar spell / lycka spell
  3. Om du inte kan tillfredsställa din partner
  4. Viktminskning spell
  5. Skaffa ett jobb stavnings
  6. Promotion trollformler
  7. Att få dina pengar tillbaka
  8. Freedom trollformler
  9. kärlek stava
  10. Hämnas stavnings
  11. Lottery spell

  SvaraRadera