fredag 1 juli 2016

Nej det här var ju inte godkänt alls?

Två ynka gratulationer på namnsdagen var allt jag fick? Facebook borde börja påminna om namnsdagar lika överdrivet hysteriskt som de gör med födelsedagar, för så här kan vi ju inte ha det? 

6 kommentarer:

 1. Grattis Devi i efterskott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade jag haft lite mer normala namn så hade jag kanske blivit firad?

   Radera
  2. Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
   1. Lär din älskare eller make tillbaka
   2. Pengar spell / lycka spell
   3. Om du inte kan tillfredsställa din partner
   4. Viktminskning spell
   5. Skaffa ett jobb stavnings
   6. Promotion trollformler
   7. Att få dina pengar tillbaka
   8. Freedom trollformler
   9. kärlek stava
   10. Hämnas stavnings
   11. Lottery spell

   Radera
 2. Här kommer en till: GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN, KOMPIS!

  SvaraRadera
 3. Vill tacka dig för det du skrivit om planerat kejsarsnitt - du verkar verkligen ha satt dig in det, verkar rationell och klok och har vägt för- och nackdelar på ett bra sätt. Är själv livrädd för att föda vaginalt (särskilt med statistiken i Sverige, samt den dåliga/obefintliga eftervården) men har en fråga gällande detta med risken för analinkontinens vid kejsarsnitt. Du skriver i din genomgång av VF och planerat kejsarsnitt att det enligt undersökningar inte är någon skillnad (och verkar frågande inför detta, av naturliga skäl). Har du fått någon klarhet i hur de kunnat komma fram till detta? Vilka undersökningar anger "ingen skillnad"? Vore oerhört tacksam för svar.

  SvaraRadera