onsdag 20 juli 2016

Skambyrån på Malmöfestivalen!


Det här är det pinsammaste jag gjort i hela mitt liv, och nu ska jag göra det igen. Högläsa ur min gamla dagbok från 1994 alltså. Skriv upp den 12 augusti i kalendern och dra till Blå Båten under Malmöfestivalen och skratta med (ej åt!) mig och ett gäng andra dagboksskrivande människor vettja! Missade du sist och kommer missa det igen så kan du se det här: Majsan proudly presents: Skambyrån! Mitt mest uppskattade inlägg någonsin. 

3 kommentarer:

 1. Hoppas såklart på att det kommer hamna här i en digitaliserad version, för oss som inte har möjlighet att närvara på plats! :)

  SvaraRadera
 2. Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
  1. Lär din älskare eller make tillbaka
  2. Pengar spell / lycka spell
  3. Om du inte kan tillfredsställa din partner
  4. Viktminskning spell
  5. Skaffa ett jobb stavnings
  6. Promotion trollformler
  7. Att få dina pengar tillbaka
  8. Freedom trollformler
  9. kärlek stava
  10. Hämnas stavnings
  11. Lottery spell

  SvaraRadera