söndag 15 januari 2017

Det är inte självförtroendet det är fel på, det är mina barn (skoja!) (eller?)


Så kallt. Så blåsigt. Så många barn (okej, två) som har haft fightclub hela helgen. Läser ibland hur präktiga hemmamammor beklagar sig över hur sorgligt det är att dagens föräldrar har så dåligt självförtroende att de inte tror att de klarar av att ge barnen vad de behöver och därför sätter dem i förskolan alldeles för tidigt, men tro mig: mitt psyke hade inte överlevt om livet bestod av en oändlig radda av dagar som idag. Och igår. 

Bilden? Tobbe jobbade kväll (alltså för fan, kvällspass på en söndag, blä!) så jag var tvungen att hitta på nåt skoj själv med kidsen på eftermiddagen. Trainspotting vid brofästet brukar funka men blev en flopp pga ishavsvindar lika aggressiva som barnen som bara skrekgrät att de ville hem och vägrade vantar och skrek lite till för att fingrarna höll på att ramla av och vägrade mössa och skrek för att öronen blev kalla och och och. 

Håhåjaja, alla som längtar till måndag räcker upp en hand. *viftar febrilt*

1 kommentar:

  1. De där präktiga hemmamammorna ljuger för sig själva och för andra. Slår vad om att de parkerar ungarna framför tv:n dagarna i ända medan de skriver sina präktiga och skammande inlägg på Facebook.

    SvaraRadera