måndag 4 september 2017

En riktig kalassöndag!Idag har det firats 3-åring utsocknes och är det något mitt föräldraskap hittills har lärt mig så är det att sopa banan/supercurla stenhårt för att undvika bråk. Förekomma, istället för att förekommas, som det heter. Idag förekom jag genom att ha köpt två presenter så att Team Fightclub fick lämna över varsin present istället för att försöka utse en av dem till enväldig paketleverentör. 

Mvh Mother of The Year

3 kommentarer:

 1. Haha! Men hörru, det där är inte att curla, det är att vara SMART! Och precis som du sa, förutseende. Och är det nåt enda jag har lyckats lära mej av det hära småbarnsförälderiet så är det väl just det; att det är så jävla mycket man INTE kan förutser, så dom grejerna man hinner komma på = extra mycket high five, tårta, konfetti och annat. Mycket kaffe :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh jag vet! Tänker så mycket jag kan i LAB-tankar men ser hur ofta det ses som att curla så jag försökte mig väl på lite ironi men ser så här i efterhand (när jag inte äe dödens lammunge av trötthet efter en dag på kalas) att det nog inte läses som det.

   Hoppas ditt liv också bjuder på många high five och mycket tårta, konfetti och kaffe!

   Radera
  2. :) Tack! (en får high fivea sej själv, om inte annat, yeah?) (och brygga skitmycket kaffe). Oavsett, kämpa på med team fightclub, och så hojta till med fler såna där smartheter!

   Radera