tisdag 26 september 2017

*Släpper allt och drar till Hawaii och klappar getter*September. Månaden med all work and no play typ. Förutom det gamla vanliga med laser och byrån och podden så har jag fått packa ihop hela studion på grund av en omfattande renovering av väggar och tak (kommer bli så fint, yey!) och så fick Sigge vattkoppor, och så körde Tobbe omkull med hojen ute på Sturup med hjärnskakning och gipsad arm som följd.

Men nu ni! Nu sitter jag på LAX och klockan är kvart i två på natten och om några timmar ska jag kliva på ett plan till Hawaii för att fira Helena som fyller 40! Iiiiik! Första natten bor vi på hotell i Kona (där jag landar) för att vänta in hennes syster och kusin som kommer ett dygn senare, och sedan ska snorkla och hajka och klappa på Helenas getter tills dom inte har någon päls kvar. Och sova och läsa och skriva och dricka hundra koppar kaffe och äta tusen måltider utan att bli avbrutna. Fick en försmak på det sistnämnda på flyget hit från London, mycket angenämt!

Det svåra blir att tänka bort ångesten och det dåliga samvetet över att Tobbe sliter där hemma med sin gipsade arm och jonglerar två barn i olika former av trotsperioder utvecklingsfaser medan jag glassar röven av mig på andra sidan jorden, men eftersom jag inte kan göra något åt det (alltså jag har ju redan åkt såattehhh) så får jag se det som en mental träning i att tänka på enbart mig själv, något som inte hänt sedan jag vet inte när. Och det är jag ju värd.

Så, aloha då!

1 kommentar:

  1. Email Dr Isikolo för den riktiga kärleksspell: isikolosolutionhome@gmail.com
    Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att Dr Isikolo tog med mig min man som skilde sig från mig för ett bra år. Jag heter Juliana. Även om jag har mun över hela kroppen, kommer det inte vara tillräckligt att tacka Dr Isikolo för hans hjälp i mitt liv. Min man skilde sig från mig i ett år och har haft ont och ont utan honom. Så jag letade efter hjälp överallt, men ingenting fungerade tills jag var hänvisad till Dr Isikolo av en vän. Jag förklarade min situation och han lovade mig att min man kommer att svara inom 48 timmar eftersom mitt hjärta fortfarande slår till honom. Jag trodde på honom och han förberedde en stavning för mig och min man ringde mig precis när han sa att han skulle ringa. Han bad mig och berättade för mig att han behövde mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen under de senaste 9 månaderna. Alla som läser min artikel som behöver hjälp ska kontakta honom ...

    E-post: isikolosolutionhome@gmail.com
    whatsapp kontakt: +2348133261196

    SvaraRadera