tisdag 24 oktober 2017

Upp som en sol, ner som en pannkakaFå saker är så själsdödande som tandläkarbesök. Drog en tand i morse, blev 2070 kronor fattigare och är svullen som en hamster i halva ansiktet. Och så är det oktober och regn och ungarna har en dålig sovperiod igen. 

Håhåjaja. Det är långt till syrénblomning och ljumma sommarnätter, det är då ett som är säkert. 

Hur gör ni för att härda ut under den här mörka och blöta delen av året? Kapitulerar ni eller skaffar ni energi någonstans ifrån? Berätta! 

3 kommentarer:

  1. Halloj! Alltså man får ju lite kapitulera tänker jag, för att härda ut liksom. Det blir så jävla jobbigt att tänka på att det KAN vara varmt och härligt osv. Med det sagt; det är fan jobbigt med höst! Jag tänker, ta hand om växter, fixa grejer hemma, träna mkt tex, är sånt man kan hinna med bättre när inte det härliga utomhuset kallar liksom... Så tycker jag det känns lite bättre iaf.

    SvaraRadera
  2. Jag vet inte hur jag ska göra. Jag känner mig också trött och rätt opepp generellt. Vi har iaf köpt flygbiljetter till Spanien nu. Vi åker en av årets mörkaste dagar och stannar förhoppningsvis rätt länge. Det ser jag ju såklart fram emot, men jag är lika trött för det!

    SvaraRadera
  3. Jag äter stor dos D-vitamin. Försöker träna, gärna löpning. Äta bra mat, undvika socker. Det sista går sådär... Annars är mitt bästa tips att åka till solen så här års. Gör underverk. Dock blir det ingen sån resa för mig i år, men jag överlever nog.

    SvaraRadera