Tigerkorven

Balfie Banan, Tigerkorven, Den livsfarliga kamphunden. Kär hund har många namn.
Alfie är en amstaffmix som jag skaffade ihop med mitt ex genom föreningen Hundar utan hem. Vi hämtade honom en solig dag på Arlanda i juli 2008 och jag älskar honom mer och mer för varje dag som går. Eftersom han är upphittad på en bakgata i södra Dublin är det lite svårt att fastställa exakt ålder men i hans pass står det att han är född 1 januari 2007.

Jag och Alfies husse har delad vårdnad, och har honom ungefär månadsvis. Och trots att jag saknar ihjäl mig efter honom när han inte är här så fungerar det jättebra och är egentligen ett fantastiskt upplägg, man får både ha hunden och äta den. Typ. Om vi ska göra liknelsen med kakan.

Jag hatar egentligen ordet kamphund men använder det jätteofta själv, speciellt i labeln "dagens kamphund" som alltid är supergolliga bilder på världens finaste tigerkorv. Jag tänker att det kanske åtminstone kan få mina läsare att se något annat än svarta tidningsrubriker framför sig när de hör ordet.

Sånt här hatar icke hundmänniskor att höra: men Alfie är så sjukt rolig. Alltså, han har verkligen humor och jag skrattar så mycket åt honom varje dag. Älskade lilla djur.
Inläggen om världens bästa banan hittar ni här.
Vad jag anser om "kamphundsproblem" och vad man ska göra åt det skriver jag om här.